Bijlage(s)

  Auto verkopen

   

  EM AutoCenter is een erkend autobedrijf uit Waasmunster in Oost-Vlaanderen dat uw tweedehandsauto opkoopt aan een eerlijke en marktconforme prijs.

  Auto verkopen

   

  Bied hier uw auto volledig vrijblijvend aan ter overname.

  Opgelet: Taxatie enkel mogelijk bij auto’s van max 10jaar oud

   

  ✓ Erkende auto-opkoper

   

  ✓ Veilig

   

  ✓ Geen verkoopverplichting

   

  ✓ Keuze van betaling

   

  ✓ 7/7 open na afspraak

  ✓ Gratis en vrijblijvend

   

  ✓ Gratis ophaling van uw wagen

   

  ✓ Privé- en firmawagens

   

  ✓ Snelle afhandeling

   

  ✓ Alle brandstoftypes

  Uw auto verkopen?

  Uw auto overnemen doen we steeds op een vlotte en transparante wijze. Zo verliest u zo weinig mogelijk kostbare tijd en energie en kiest u ook steeds zelf de betalingswijze. Aangezien we zonder tussenpartijen werken, kunnen we voor uw auto een correcte & markconforme prijs geven. Deze prijs vertrekt vanuit de cataloguswaarde en wordt gebaseerd op de huidige marktwaarde.

  Erkende auto opkoper

  EM Auto Center is een erkende auto-opkoper waardoor u bij een auto-overname door ons, bent vrijgesteld van de normaal verplichte ‘keuring voor verkoop’. Die regel geldt enkel bij verkoop tussen particulieren. Wij kopen dus uw niet-gekeurde auto of met verlopen keuring aan zonder dat u nog langs een erkend autokeuringscentrum moet gaan. Daarnaast handelen we ook alle bijhorende administratie voor u af. Zo wordt uw auto verkopen herleid tot een vlot en zorgeloos overnameproces.

  Volledig vrijblijvend

  U heeft wanneer u uw tweedehands auto verkoopt steeds de keuze om naar onze vestiging in Waasmunster (filevrije omgeving) te komen. Wel kunt u er ook voor opteren om onze medewerkers tot bij u te laten komen zonder enige verkoopverplichting. Bij akkoord van de verkoop van uw auto aan ons, kiest u steeds zelf de betalingswijze.
  Vb. bij overschrijving, schrijven wij het afgesproken bedrag over en pas als u het bedrag hebt ontvangen op uw rekening geeft u ons een belletje en komen wij de wagen diezelfde dag nog ophalen.

  PROMO'S & KORTINGEN