AUTO OVERNAME

Meld hier uw auto volledig vrijblijvend aan ter overname.

AUTO OVERNAME | EM Auto Center is een erkende autohandel gevestigd in Waasmunster te Oost-Vlaanderen die auto’s overneemt aan een correcte prijs.

✓ Erkende auto-opkoper

 

✓ Veilig

 

✓ Geen verkoopverplichting

 

✓ Keuze van betaling

 

✓ 7/7 open na afspraak

✓ Gratis en vrijblijvend

 

✓ Gratis ophaling van uw wagen

 

✓ Privé- en firmawagens

 

✓ Snelle afhandeling

 

✓ Alle brandstoftypes

  Bijlage(s)

  Voor auto overname bent u bij EM Auto Center bij het juiste adres. We nemen uw auto steeds over op een veilige en vlotte manier. Zo verliest bij de verkoop van uw wagen zo weinig mogelijk kostbare energie en tijd verliest. Bovendien beslist u altijd zelf over de betalingswijze. Omdat we zonder tussenpartijen werken, kunnen we voor uw auto een correcte prijs geven. Dit prijsvoorstel vertrekt vanuit de cataloguswaarde en houdt rekening met de verschillende factoren zoals de ouderdom van het voertuig, brandstof, … . Zo weerspiegelt onze prijs steeds de huidige waarde van de tweedehands auto.

   

  U heeft wanneer u uw tweedehands wagen laat overnemen de keuze om naar onze vestiging in Waasmunster ( gelegen in een filevrije omgeving aan de E17) te komen. Ook kunt u er voor opteren om onze medewerkers volledig vrijblijvend tot bij u te laten komen. Bij een eventuele verkoop wordt uw wagen gratis opgehaald. Wij houden ons aan het afgesproken tijdstip waarop we langskomen. Als we toch te laat dreigen te komen, wordt u hiervan meteen op de hoogte gebracht.

   

  EM Auto Center is een erkende auto-opkoper waardoor u bij een auto-overname door ons, wordt vrijgesteld van de normaal verplichte ‘keuring voor verkoop’. Wij nemen dus u niet-gekeurde auto over zonder dat u nog langs de technische controle moet gaan. Ook handelen we voor u ook alle bijhorende administratie af. Zo wordt de overname van uw auto herleid tot een vlot en zorgeloos gebeuren.

   

  Tot slot houden we ons bij al onze communicatie en handelsactiviteiten steeds aan de richtlijnen die door Traxio (het vroegere Federauto) worden aanbevolen.