OVER ONS

De klant staat centraal

EM Auto Center is een erkende autohandel gevestigd in Waasmunster te Oost-Vlaanderen die zich richt op de aan- en verkoop van kwalitatieve tweedehandswagens. Als dynamisch autobedrijf hebben we een expertise opgebouwd waarbij de klant centraal komt te staan tijdens het hele proces. Als professionele autohandelaar hechten we namelijk veel waarde aan de noden van onze klanten. We zijn een erkende autohandel die dan ook de door Traxio (vroegere benaming voor Federauto) opgelegde reglementering naleeft.

Voor de overname van tweedehands auto’s werkt EM Auto Center zonder tussenpartijen, wat er voor zorgt dat uw contactgegevens nooit worden gedeeld met andere bedrijven. Ook gebeurt de aanmelding van uw over te nemen wagen volledig gratis en vrijblijvend.
Onze eigen EM Auto Center-medewerkers, komen uw auto bezichtigen op een welbepaald tijdstip. Dit gebeurt volledig vrijblijvend en dus zonder enige verkoopverplichting. Zij zijn dagelijks op de baan en kunnen dus meteen naar u toekomen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Bij een eventuele verkoop handelen ze de verkoop ter plaatse met u af.
Natuurlijk kunt u ook steeds met uw tweedehands auto naar onze vestiging komen na een afspraak te hebben gemaakt. Bij een overname van uw tweedehandswagen door EM Auto Center, wordt u vrijgesteld van de verplichte ‘keuring voor verkoop’ aangezien wij een erkende autohandel zijn. U kunt uw niet-gekeurde auto dus zonder problemen aan ons verkopen.

Bij de verkoop van tweedehands auto’s worden er enkel Belgische wagens verkocht en werkt EM Auto Center ook steeds samen met Car-Pass. Alle verkochte tweedehandswagen worden eerst technisch gekeurd en worden daarna ook voorzien van een Car-Pass. Een Car-Pass sluit kilometerfraude uit en aangezien dit Belgische systeem een groot succes blijkt, zal het in de toekomst worden overgenomen door andere Europese landen.