BIJ EM AUTOCENTER STAAT DE KLANT CENTRAAL

EM Auto Center is een erkende autohandel gevestigd in Waasmunster te Oost-Vlaanderen die zich richt op de aan- en verkoop van kwalitatieve premium tweedehandswagens.
Als dynamisch autobedrijf hebben we een expertise opgebouwd waarbij de klant centraal komt te staan tijdens het hele proces. Als professionele autohandelaar hechten we namelijk veel waarde aan de noden van onze klanten. We zijn een erkende autohandel en als lid van Traxio volgen we alle opgelegde wettelijke reglementeringen.

 

Door onze jarenlange opgebouwde expertise is de focus van ons verkoopsegment van tweedehandsvoertuigen vooral gericht op “Premium merken” zoals Mercedes, Audi, BMW, Volvo, …
Zoals gekend behoren Premium auto’s nog steeds tot de meest duurzame wagens.
Desalniettemin verkopen wij ook niet-premium merken zoals VW, Honda, Toyota, PSA, …
Deze hebben uiteraard ook zeer goede reputatie opgebouwd op de tweedehands automarkt.

Voor de overname van tweedehands auto’s werkt EM Auto Center zonder tussenpartijen, wat ervoor zorgt dat uw contactgegevens nooit worden gedeeld met andere bedrijven. Ook gebeurt de aanmelding van uw over te nemen wagen volledig gratis en vrijblijvend door ons formulier in te vullen.
Onze eigen EM AutoCenter-medewerkers, komen uw auto bezichtigen op een welbepaald tijdstip. Dit gebeurt volledig vrijblijvend en dus zonder enige verkoopverplichting. Zij zijn dagelijks op de baan en kunnen dus meteen naar u toekomen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Bij een eventuele verkoop handelen ze de verkoop ter plaatse met u af.

 

Natuurlijk kunt u ook steeds met uw tweedehands auto naar onze vestiging komen na een afspraak te hebben gemaakt. Bij een overname van uw tweedehandswagen door EM Auto Center, wordt u vrijgesteld van de verplichte ‘keuring voor verkoop’ aangezien wij een erkende autohandel zijn. U kunt uw niet-gekeurde auto dus zonder problemen aan ons verkopen.

 

PROMO'S & KORTINGEN