IK VERKOOP MIJN AUTO

Meld hier uw auto volledig vrijblijvend aan ter overname.

IK VERKOOP MIJN AUTO | EM Auto Center is een erkende autohandel uit Waasmunster in Oost-Vlaanderen dat uw tweedehands auto opkoopt aan een correcte prijs.

✓ Erkende auto-opkoper

 

✓ Veilig

 

✓ Geen verkoopverplichting

 

✓ Keuze van betaling

 

✓ 7/7 open na afspraak

✓ Gratis en vrijblijvend

 

✓ Gratis ophaling van uw wagen

 

✓ Privé- en firmawagens

 

✓ Snelle afhandeling

 

✓ Alle brandstoftypes

  Bijlage(s)

  Bij EM Auto Center wordt uw auto steeds op een vlotte en veilige manier overgenomen. Zo gaat er zo weinig mogelijk kostbare tijd en energie verloren en heeft u ook steeds de keuze over de betalingswijze. Omdat we altijd zonder tussenpartijen werken, is het voor ons mogelijk om voor uw auto een correcte prijs geven. Deze prijs is het resultaat van het in beschouw nemen van de cataloguswaarde en de huidige en marktwaarde.

   

  Wanneer u uw tweedehands wagen wil verkopen, kunt u naar onze vestiging in Waasmunster (filevrije omgeving) komen. Ook heeft u ook de keuze om onze medewerkers tot bij te laten komen. Uw auto wordt dan gratis opgehaald bij een eventuele auto-overname. We benadrukken ‘eventueel’ omdat u dit volledig vrijblijvend gebeurt en er ook geen verkoopverplichting is van uw zijde. Wij houden ons aan het afgesproken tijdstip. Mochten deze auto-opkoop medewerkers toch te laat komen, brengen zij u hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

   

  EM Auto Center is een erkende auto-opkoper waardoor u bij een overname van uw auto door ons, wordt vrijgesteld van de verplichte ‘keuring voor verkoop’. Wij kopen dus uw niet-gekeurde auto aan zonder dat u nog langs de technische keuring moet gaan. Daarnaast handelen we ook al het bijhorende papierwerk voor u af. ‘Ik verkoop mijn auto’ als dienst maakt  van de overname van uw auto een vlot en zorgeloos gebeuren.

   

  Tot slot houden we ons bij al onze communicatie en handelsactiviteiten steeds aan de richtlijnen die door Traxio (het vroegere Federauto) worden aanbevolen.