FORD VERKOPEN

Meld hier uw Ford volledig vrijblijvend aan ter overname.

FORD VERKOPEN | EM Auto Center is een erkende autohandel uit Waasmunster in Oost-Vlaanderen die uw tweedehands Ford opkoopt aan een correcte prijs.

ford verkopen

✓ Erkende auto-opkoper

 

✓ Veilig

 

✓ Geen verkoopverplichting

 

✓ Keuze van betaling

 

✓ 7/7 open na afspraak

✓ Gratis en vrijblijvend

 

✓ Gratis ophaling van uw wagen

 

✓ Privé- en firmawagens

 

✓ Snelle afhandeling

 

✓ Alle brandstoftypes

  Bijlage(s)

  Uw Ford verkopen?

  Uw Ford verkopen doet u best aan EM Auto Center uit Waasmunster te Oost-Vlaanderen. Als erkende auto-opkoper doen we er alles aan om de overname van uw auto zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zo wordt het verlies aan tijd en energie tot een minimum beperkt. Ook kiest u steeds zelf de betalingswijze. Aangezien we zonder tussenpartijen werken, kunnen we voor uw tweedehandswagen een correcte prijs geven. Deze prijs wordt berekend aan de hand van de cataloguswaarde en de huidige marktwaarde.

   

  Geen verkoopverplichting

  U heeft wanneer u uw tweedehands Ford verkoopt steeds de keuze om naar onze vestiging in Waasmunster (filevrije omgeving) te komen. Ook kunt u er voor kiezen om onze medewerkers tot bij u te laten komen zonder enige verkoopverplichting. Bij een eventuele wagen-overname wordt uw auto gratis opgehaald. We houden ons aan het afgesproken tijdstip en als onze auto-opkoop medewerkers toch te laat zouden komen, wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

   

  Erkende auto-opkoper

  EM Auto Center is een erkende auto-opkoper wat er voor zorgt dat u bij een auto-overname door ons, bent vrijgesteld van de normaal verplichte ‘keuring voor verkoop’. Wij kopen dus uw niet-gekeurde wagen aan zonder dat u nog langs de technische keuring moet gaan. Daarnaast handelen we ook alle bijhorende administratie voor u af. Zo wordt uw Ford verkopen herleid tot een vlot en zorgeloos overnameproces.

  Tot slot houden we ons bij al onze communicatie en handelsactiviteiten steeds aan de richtlijnen die door Traxio (het vroegere Federauto) worden aanbevolen.