AUTO VERKOPEN WEST-VLAANDEREN

Meld hier uw auto volledig vrijblijvend aan ter overname.

AUTO VERKOPEN WEST-VLAANDEREN | EM Auto Center is een erkende autohandel uit Waasmunster in Oost-Vlaanderen die uw tweedehands wagen overneemt aan een eerlijke prijs.

✓ Erkende auto-opkoper

 

✓ Veilig

 

✓ Geen verkoopverplichting

 

✓ Keuze van betaling

 

✓ 7/7 open na afspraak

✓ Gratis en vrijblijvend

 

✓ Gratis ophaling van uw wagen

 

✓ Privé- en firmawagens

 

✓ Snelle afhandeling

 

✓ Alle brandstoftypes

  Bijlage(s)

  Zonder tussenpartijen

  We nemen als erkende autohandel uw wagen graag over op een vlotte en efficiënte manier. Het verlies aan kostbare energie en tijd wordt zo tot een minimum beperkt. Ook kiest u steeds zelf de betalingswijze waarbij u zich het beste voelt. We werken steeds zonder tussenpartijen waardoor we in staat zin om voor uw wagen een correcte prijs te betalen.

   

  Gratis & vrijblijvend

  U heeft bij de verkoop van uw tweedehandswagen steeds de keuze om naar onze vestiging in Waasmunster (filevrije omgeving) te komen. Ook kunt u er voor kiezen om onze medewerkers gratis en volledig vrijblijvend tot bij u te laten komen voor een waardeschatting van uw auto. Bij een eventuele verkoop wordt uw wagen gratis opgehaald.  Onze medewerkers zijn steeds heel stip wat betreft de afspraken. Als ze toch te laat dreigen te komen,  zullen ze u hiervan steeds tijdig op de hoogte brengen.

   

  Erkende auto-opkoper

  EM Auto Center is een erkend auto-bedrijf waardoor u bij een auto-overname door ons, wordt vrijgesteld van de verplichte ‘keuring voor verkoop’. Wij kopen dus u niet-gekeurde auto op zonder dat u deze wagen nog moet laten keuren. Daarnaast handelen we ook alle bijhorende administratie voor u af. Zo wordt uw auto verkopen herleid tot een aangenaam en zorgeloos overnameproces.

   

  Als professionele en erkende autohandelaren, houden we ons bij al onze communicatie en handelsactiviteiten steeds aan de richtlijnen die door Traxio (het vroegere Federauto) worden aanbevolen.